Πληροφορίες και κρατήσεις :  210 3413550-52

Βιογραφικό

Βασίλης Καρράς

Βασίλης Καρράς

Τραγουδιστής

Προσωπική Ιστοσελίδα  

Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας από τους καλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές που έχει βγάλει ο τόπος. Στην διαδρομή του έχει πολλούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και αξιόλογες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού. Γεννήθηκε στην Καβάλα, στις 12 Νοεμβρίου του 1953. Ασχολήθηκε από μικρός με το τραγούδι και σε ηλικία 16 ετών εμφανίζεται για πρώτη φορά σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σε αυτή την πόλη ανδρώθηκε μουσικά και συνεχίζει να δίνει τοπ παρών στις πίστες και τα επόμενα χρόνια. Το 1979 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο «Παράγκες και παλάτια» και ακολουθεί το album «Αλησμόνητες ώρες». Ο Βασίλης Καρράς έχει κάνει ήδη μεγάλο όνομά και έχει λατρευτεί από το κοινό της Θεσσαλονίκης. Τα επόμενα χρόνια ακολουθούν οι δίσκοι «Τι λες καλέ», «Γιατί να χωριστούμε», «Μην χαθείς», «Αποκλειστικά για σένα», «Από την Θεσσαλονίκη με αγάπη» και «Αυτή η νύχτα». Στον οποίο βρίσκεται και η μεγάλη επιτυχία «Νύχτα ξελογιάστρα». Εκείνο το διάστημα, πραγματοποιεί μεγαλειώδεις εμφανίσεις στο γνωστό νυχτερινό κέντρο «Νέα Δειλινά», όπου και θα μείνει για αρκετές σεζόν.

Η δεκαετία του’90 μπαίνει πολύ δυναμικά για τον Βασίλη Καρρά με πολύ μεγάλες επιτυχίες. Κυκλοφορεί αρχικά τους δίσκους  «Είσαι παντού» και «Λέγε ότι θες» που σημειώνουν  υψηλές πωλήσεις. Επιπλέον, εμφανίζεται για κάποια χρόνια στο κέντρο «Avantage»¨και το 1993 έρχεται Αθήνα και εμφανίζεται στο Ποσειδώνιο, όπου και θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν. Συνεχίζει να απογειώνει το πανελλήνιο με απανωτές δισκογραφικές δουλειές, όπως «Τραγούδια από το συρτάρι», «Δεν πάω πουθενά», «Πως τολμάς», «Στην Σαλονίκη μια φορά», «Χρέωσε το σε μένα», «Φταις εσύ» και ένα live δίσκο ηχογραφημένο από τα Νέα Δειλινά. Το 1996 έρχεται η συνεργασία του με τον Φοίβο και το album «Τηλεφώνησε μου» που πιάνει κορυφή. Ο Βασίλης Καρράς είναι ο απόλυτος άρχοντας στα μεγάλα νυχτερινά κέντρα εκείνη της εποχής, όπως το Διογένης (1995-1996), Απόλλων (1996-1997) και «Γκάζι» (1998-1999), αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα συνεχίζει την δισκογραφική του πορεία με τα albums «Με έχεις κάνει αλήτη», «Φαινόμενο», «Επιστρέφω» και «Αυτοπεποίθηση».

Το 2000, ο Βασίλης Καρράς επιστρέφει στο «Απόλλων», ενώ κατασκευάζει στην Θεσσαλονίκη το «Χωριό της Ειρήνης», ένα μεγάλο ψυχαγωγικό κέντρο με χώρους άθλησης και εστίασης και πολιτιστικούς χώρους. Το 2001 κυκλοφορεί άλλον ένα πετυχημένο δίσκο, το «Γύρισε» και βρίσκεται για άλλη μια σεζόν στο «Απόλλων». Συνεχίζει απτόητος δισκογραφικά με «Τα δικά ου τραγούδια», «Λόγια της νύχτας», «Πάρε το δρόμο και έλα» και συλλογές με τα καλύτερά του. Για δύο χρόνια, θα εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη και στην «Πύλη Αξιού» και από τα μέσα της δεκαετίας του 2000 πρωταγωνιστεί στα μπουζούκια της Αθήνας και στα «Ribas», «Γοργόνες» και «Διογένης» Κυκλοφορεί, επίσης, τα albums «Όλα ένα ψέμα», «Όνειρα» αλλά και τον live δίσκο «Όλα μου τα χρόνια». Το 2009 ξεκινάει συνεργασία με το νυχτερινό κέντρο «Άμμος» (μετέπειτα Teatro) και παράλληλα έρχεται η σειρά ενός ακόμα εμπορικού δίσκου, του «Όπως παλιά», με επανεκτελέσεις πασίγνωστων τραγουδιών.

Για τα επόμενα χρόνια, θα μοιραστεί τις πίστες του «Teatro» στην Αθήνα και «Fix» στην Θεσσαλονίκη, στις οποίες θα μείνει μέχρι και την άνοιξη του 2013 και θα συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, πραγματοποιώντας μοναδικές σεζόν. Σε αυτό το διάστημα, θα κυκλοφορήσει τις νέες δισκογραφικές του επιτυχίες «Αχ μοναξιά μου», «Στα είπα όλα», «Έτσι λαϊκά», αλλά και ένα διπλό live cd από την συνεργασία του με τον Νίκο Μακρόπουλο στο Teatro. Το 2013 απασχολεί και πάλι ευχάριστα το κοινό με τις κυκλοφορίες δύο single, τα «Η αγάπη είναι θύελλα», αλλά και το «Όλοι για τα μπετά δουλεύουμε» σε συνεργασία με τον Σωκράτη Μάλαμα. Ο χειμώνας 2013-2014 θα τον βρει σε ένα αποκλειστικά λαϊκό σχήμα με τον Νίκο Οικονομόπουλο στο Fever για να συνεχίσει το καλοκαίρι στο «Πολιτεία» Θεσσαλονίκης με τους Στέλιο Ρόκκο και Αμαρυλλίς, σχήμα που θα παρουσιαστεί φέτος τον χειμώνα στο Έναστρον. Τέλος, πριν από λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Επιλογή μου» που αναμένεται να σαρώσει και αυτή στις πωλήσεις, ενώ δείγμα της είχαμε δει με τα single που είχαν ακουστεί το προηγούμενο διάστημα.

Πειραιώς 178, Ταύρος Αττικής
Πληροφορίες - Κρατήσεις : 210 – 3413550
Πληροφορίες - Κρατήσεις : 210 – 3413552
E-mail : info@enastronlive.gr